به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، فردین مهرابیان ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان، امام حسین (ع)، اظهار کرد: همه ساله ایام سوگواری محرم با حضور عزاداران حسینی در تکایا، مساجد و هیأت ها برپا می شود در این خصوص با توجه به اهمیت سلامت عزاداران، کنترل عوامل محیطی از جمله مواد غذایی و آشامیدنی دراولویت های بحث سلامت این ایام قرار می گیرد.
سرپرست بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به هماهنگی با ادارات و سازمان های بین بخشی در خصوص کنترل عوامل محیطی از جمله آب، غذا و رعایت موازین بهداشتی در ایام ماه محرم، آموزش عمومی با مشارکت آموزش سلامت و روابط عمومی دانشگاه به مسئولان هیأت ها، خادمین تکایا، مساجد، آموزش به مسئولان و شاغلان مراکز پخت غذا و نذورات و خادمین ایستگاه های صلواتی همچنین، توزیع نذورات، اطلاع رسانی از طریق تولید و توزیع پوستر، پمفلت و اعلامیه بهداشت محیطی و رسانه های عمومی استانی و شهرستانی را از جمله اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این ایام ذکر کرد.
وی در ادامه کنترل و بازرسی بهداشت محیط را در ایام مذکور بسیار مهم دانست و تصریح کرد: کنترل و بازرسی بهداشت محیطی از تمامی مراکز تهیه، تولید، عرضه و فروش مواد غذایی با اولویت رعایت بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی نیز در این ایام سوگواری صورت می گیرد.
مهرابیان در پایان کنترل و بازرسی بهداشت محیطی تمامی مساجد و تکایا فعال در این ایام و محل های هیأت ها با اولویت بهداشت عمومی و محیطی محل، سرویس های بهداشتی، بهداشت توزیع غذا و نذورات، سیستم های آبرسانی محل ها و مراکز فعال، کنترل و بازرسی مدیریت پسماند و پساب محل ها و مراکز فعال، اولویت بندی در کنترل و بازرسی بهداشت محیطی، ایستگاه های صلواتی و محل های توزیع نذورات،رعایت بهداشت فردی و موادغذایی و نظارت مستمر بر امر پخت و توزیع مناسب غذا و نذورات را از دیگر اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ایام سوگواری محرم و صفر ذکر کرد.
نظر شما